Poziv na natječaj: EuroVelo Integral IT Solution traži konzorcije/ tvrtke za razvoj cjelovitog IT rješenja EuroVelo. Ponude se trebaju podnijeti do petka 11. siječnja 2018. EuroVelo Integral IT rješenje razvijat će se oko tri EuroVelo rute: EuroVelo 1 – Atlantic Coast Route, EuroVelo 8 – Mediteranska ruta i EuroVelo 10 – Baltičko more, u okviru tri zasebna projekta koji EU podržava u vezi s tim tri rute: AtlanticOnBike, MedCycleTour i BikeSouthBaltic! Glavni ciljevi integralne IT rješenja EuroVelo su:

  • Osigurati alat za profesionalce koji će moći pridonijeti / pristup najnovijim informacijama o itinerarima, uvjetima rute, najboljim praksama, rezultatima istraživanja ruta itd. Uz EuroVelo 1, EuroVelo 8 i EuroVelo 10
  • Komunicirati i promicati pregled informacija o EuroVelo 1, EuroVelo 8 i EuroVelo 10 korisnicima (turista za bicikle, putnike na posao). IT rješenja bi stoga trebala uključivati ​​web stranice i aplikacije povezane s rutama. Treba također uključivati ​​predloške za daljnje web stranice i aplikacije za putne uređaje za mobilne uređaje.

Ponude se mogu dostaviti na engleskom jeziku u elektronskoj verziji samo do ponedjeljka, 11. siječnja 2018., a za više informacija posjetite službenu EuroVelo stranicu.