“Žene u biciklizmu” nova je inicijativa koju su pokrenuli CIE, ECF, Velokonzept, Mobycon i CONEBI. Cilj je pomoći ženama da dobiju veću vidljivost, učinak i vodeća mjesta u biciklističkoj industriji i u čitavom sektoru. Pozivamo sve žene koje rade u biciklističkom sektoru da se pridruže inicijativi!

“Žene u biciklizmu”(“Women in Cycling”) započeti će s okupljanjem digitalnim lansiranjem koje će se održati u srijedu 24. veljače od 15 do 16:30 sati.

Inicijativom se nastoji potaknuti jednakost i raznolikost u sektoru, dovesti žene koje rade u biciklističkom sektoru u središte pozornosti i pružiti mogućnosti umrežavanja, mentorstva i treninga. Nastoji se osmisliti platformu koja će poboljšati prisutnost žena u odborima, panelima, konferencijama, intervjuima i poslovima vezanim za biciklizam. Vizija žena u biciklizmu je raznolik, uključiv biciklistički sektor koji pruža jednake mogućnosti i doprinosi postizanju punog potencijala biciklizma.

Što žene u biciklizmu žele postići:

  • Stvoriti osnažujuću platformu za žene iz svih dijelova sektora s mogućnostima umrežavanja, razmjene mišljenja i iskustava te suradnje na projektima i inicijativama koje pomažu u postizanju vizije.
  • Potaknuti organizacije u sektoru da usvoje ciljeve i politike koje poboljšavaju raznolikost i rodnu ravnotežu i povećavaju zastupljenost žena u vodećim ulogama.
  • Kampanje za nema više svih muških panela na događajima u biciklističkom sektoru.
  • Osigurajti da različita iskustva žena budu uzeta u obzir i zastupljena u tijelima koja donose odluke, projektima i procesima koji utječu na sektor.

Na događaju ćete čuti sve o mreži, imati priliku prijaviti se na portal za stručnost žena u biciklizmu, upoznati naše veleposlanice i čuti inspirativne priče žena iz cijelog sektora.

Uključite se!

“Žene u biciklizmu” (Women in Cycling) – više informacije pogledajte ovdje,

Linked In Group Women in Cycling 

Dobro nam došle!