Lov na tartuf

Utrka orijentacijskog trčanja i biciklizma.

Bliži nam se studeni i sezona tartufa što znači samo jedno: novi Lov na tartuf!
Radi se o mini pustolovnoj utrci u kombinaciji s lovom na blago, u ovom slučaju tartuf. Utrka se održava na širem području Buzeta, discipline su treking i MTB uz dodatak orijentacije, raznih zadataka, iznenađenja i ostalih komplikacija.
Prije utrke ne postoje informacije tako da je ovo što smo naveli sve što možemo. Sva iznenađenja vas čekaju tek kad stignete u Buzet i preuzmete startni paket. Ono što možemo objaviti je sljedeće:
– utrka je timska, tim se sastoji od 2 člana
– svaki tim mora imati obaveznu opremu koja se sastoji od dva MTB bicikla, dvije kacige, prve pomoći, GSM aparata, vodootpornog flomastera i tartufarske opreme u koju je uključena lopatica i pas
– svaki tim će osim ove opreme tijekom cijele utrke morati nositi i dodatnu obaveznu opremu, a tu informaciju ćete dobiti nekoliko dana pred utrku
– utrka je vremenski limitirana na 7 sati
– koncept utrke je takav da tim u svakom trenutku može odustati od lova za tartufom i vratiti se u cilj. Svi će biti uključeni u konačne rezultate, a poredak će im ovisiti o broju pronađenih kontrola i riješenih zadataka.

Okupljanje pred utrku, potvrda prijava i preuzimanje startnih brojeva će se obaviti u Buzetu, u velikom šatoru sajma tartufa.

Datum

2. studenoga 2019.
Expired!

Vrijeme

9:00 am

Lokacija

Buzet
Buzet

Organizator

SRK Alba, Presika 51a, 52220 Labin
Email
info@srk-alba.hr