KRK BIKE STORY

Radi se o udruženim programima turističkih zajednica otoka Krka, okupljenih u TZ otoka Krka, pod nazivom Visit Krk Island.
Vođeni emocijom dugogodišnjih posjetitelja koji se iznova vraćaju na otok Krk, kreće se s kampanjom koja će i novim i starim gostima pružiti uvid u sve što čini otok Krk posebnim i razlikuje ga od ostalih destinacija za odmor.
U mjesecima svibnju i lipnju fokus kampanje je promovirati bogatu ponudu aktivnog odmora na otoku Krku, koji raspolaže stotinama kilometara biciklističkih i planinarskih staza te brojnih drugih outdoor aktivnosti poput zipline-a, surfanja, penjanja, ronjenja, jedrenja… Bez obzira dolazi li se na otok Krk samostalno s obitelji ili društvom te neovisno o fizičkoj spremi, na otoku Krku može se odabrati aktivnost kojom će se povezati i s prirodom i tradicijom i kulturom otoka Krka.
Kampanja koja će se provodi ima za cilj predstaviti postojeću ponudu aktivnosti na otoku, ali i nove, unaprijed određene rute, prilagođene specifičnim potrebama potencijalnih posjetitelja.

Adrenaline Story, 15.05-16.05.2021.

Romantic Story, 22.05.-23.05.2021.

Family Story, 05.06.-06.06.2021.

Datum

1. svibnja 2021. - 30. lipnja 2021.
Expired!

Lokacija

Krk