FEBIRE 2021. – Festival biciklističke rekreacije Hrvatske

Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ Osječko-baranjske županije, u suradnji sa Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije i Hrvatskim savezom sportske rekreacije “Sport za sve”, od 24. do 26. rujna 2021. godine održat će FEBIRE – Festival biciklističke rekreacije Hrvatske.

Febire je sportsko – rekreacijski te turističko – kulturni projekt namijenjen svim generacijama. Cilj mu je proširiti svijest o važnosti kretanja i zdravog načina života, potaknuti djecu, mlade i odrasle osobe na bavljenje rekreacijskim biciklizmom te korištenje bicikla u svakodnevnom životu.

Organizaciju FEstivala BIciklističke REkreacije Hrvatske, Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve”, dodijelio je Savezu sportske rekreacije “Sport za sve” Osječko – baranjske županije na period od četiri godine. Ove godine će se Festival održati u tri dana, a glavni događaj (Centralna biciklijada) će se održati u subotu 25. rujna 2021. godine.

Biciklisti će sudjelovati u vožnji na rutama Osječko-baranjske županije i okolice s polascima iz Osijeka, Belišća, Belog Manastira i Vukovara. Na biciklističkim rutama predviđene su okrepne stanice koje će biciklistima osigurati osvježenje.

Start biciklijade (25.9.2021.):
-> 9:30h BELIŠĆE
-> 10:00h OSIJEK
-> 11:00h BELI MANASTIR
-> 11:00h VUKOVAR

Cilj:
Lovački dom Zlatna Greda

Email: rekreacija.obz@gmail.com

Službena facebook stranica:
https://www.facebook.com/febireosijek

Datum

24. - 26. rujan 2021.
Expired!

Vrijeme

All Day