EARTH, SEA& FIRE

 Earth, Sea & Fire – Triatlon event u Dubrovniku

Dobrodošli na EARTH, SEA & FIRE triatlon u Dubrovniku!

EARTH, SEA & FIRE je triatlon koji se održava u Dubrovniku, gradu koji je uvršten na popis UNESCO-ve svjetske kulturne baštine.

EARTH, SEA & FIRE je triatlon za svakoga: početnike i iskusne sudionike Ironmana, obitelji i fanove.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je za natjecatelje različitih sposobnosti, koji se mogu okušati u tri discipline: Super Sprint, Sprint triatlonu i Olimpijskom triatlonu. U sve tri discipline natjecatelji mogu nastupiti individualno ili kao članovi štafete u Olimpijskom triatlonu. Sastav štafetnih timova nije ograničen spolom, dobi, invaliditetom niti bilo kojim drugim parametrom, a mogu ga sačinjavati 2 ili 3 natjecatelja.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je za iskusne triatlonce: Iskusni natjecatelji koji žele ravnu trasu na kojoj se mogu postići velike brzine sigurno će iskoristiti ovu priliku za napetu utrku, ciljajući na obaranje osobnih ili drugih rekorda.

EARTH, SEA & FIRE prikladan je i za početnike: Novopečeni triatlonci prigrlit će ravnu trasu utrke i mirnu morsku dionicu iz očitih razloga, među kojima je i činjenica da se ovdje mogu natjecati bok uz bok s najboljim triatloncima.

EARTH, SEA & FIRE nudi štafetu za svih: Ovo je prilika da se natječete kao tim. Individualni trkači, plivači i biciklisti mogu udružiti svoje snage, iskušati se u triatlonu i tako započeti uspješnu triatlonsku karijeru. Kada je riječ o štafetama, nije važan ni amaterski ili profesionalni natjecateljski status, invalidnost, niti spol. Timovi mogu biti sačinjeni od 2 ili 3 natjecatelja. Triatlonska štafeta slavi timski rad, u istinskom herojskom duhu triatlona!

EARTH, SEA & FIRE poziva vas u Dubrovnik ove jeseni!

VAŽNO !! Javite nam svoju odluku do 30. kolovoza 2020 – e-poštom. Za sva daljnja pitanja obratite nam se putem e-maila: triathlon@earthseafire.eu

Hvala vam na razumijevanju i nadamo se vidjeti vas u 2021. godini!

EARTH, SEA & FIRE je utrka u tri discipline za individualne natjecatelje i štafetne timove.

 

Olimpijski triatlon uključuje 1,5 km plivačke dionice, 40 km biciklističke dionice te 10km trkačke dionice.

 

Sprint triatlon uključuje 0,75 km plivačke dionice, 20 km biciklističke dionice te 5km trkačke dionice.

 

Super Sprint triatlon uključuje 0,375 km plivačke dionice, 10 km biciklističke dionice te 2,5 km trkačke dionice.

 

Olimpijski štafetni triatlon predstavljaju priliku za članove kluba i druge atlete da se udruže i utrkuju kao tim, bez obzir na spol ili kategoriju. Štafetne utrke su ujedno i šansa za individualne trkače, bicikliste i plivače, koji mogu udružiti svoje snage, iskusiti triatlon i tako otkriti novu strast te započeti uspješnu triatlonsku karijeru.

 

Organizatori EARTH, SEA & FIRE triatlona ponosni su što imaju priliku ugostiti sve sudionike u Dubrovniku, gradu koji dijeli toliko toga zajedničkog s triatloncima i triatlonom: upornost i snagu volje, sposobnost nošenja s najvećim preprekama i krizama i nepokolebljivu strast.

 

EARTH, SEA & FIRE PROGRAM

Dobrodošli na sve!

Petak 08/10/2021

08:00

Jutarnje plivanje

17:00 – 19:00

Podizanje startnih paketa

19:00

Prijem dobrodošlice

 

 

Subota 09/10/2021

11:00 – 13:00

Podizanje startnih paketa

14:00

Start

19:00

TriParty@Banje Beach Club

 

Datum

9. listopada 2021.
Expired!

Lokacija

Dubrovnik