BICIKLIJADA ŽUPANIJA NA DVA KOTAČA

“Županija na dva kotača” je biciklistička avantura u kojoj sami kreirate svoju rutu, istražujete kulturne, prirodne i povijesne znamenitosti Varaždinske županije, provodite dan u prirodi i uživate u jednom od brojnih restorana.

Promovirajući sadašnje i buduće biciklističke rute Varaždinske županije, u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije održava se biciklijada Županija na dva kotača, jednodnevna avantura diljem Varaždinske županije.
Kreirajte sami svoju biciklističku rutu, istražite kulturne, prirodne i povijesne znamenitosti Varaždinske županije, provedite dan u prirodi i uživajte u jednom od brojnih restorana.
Jednodnevna avantura vodi vas diljem Varaždinske županije, bez definiranog starta i cilja, a počinje u 10.00 i traje do 17.00 sati. U tom vremenu potrebno je obići barem četiri od 27 definiranih znamenitosti, sakupiti žigove, te tako osigurati besplatan obrok u jednom od 11. ugostiteljskih objekata.
Materijale (kartu sa označenim POI točkama) moguće je na dan biciklijade preuzeti u jednom od ranije spomenutih ugostiteljskih objekata ili u jednoj od turističkih zajednica tokom tjedna.
Ukoliko se umorite od vožnje, za sve sudionike osiguran je besplatan prijevoz vlakom prema redovnom voznom planu HŽ-a.
HŽ Putnički prijevoz, kao partner, za sve sudionike biciklijade Županija na dva kotača u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije i Varaždinske županije uvest će posebnu biciklističku povratnu kartu, koja će vrijediti na dan biciklijade za prijevoz jednog putnika i jednog bicikla iz svih službenih mjesta i za sva službena mjesta na dionicama pruga Ludbreg –Varaždin, Novi Marof – Varaždin i Lepoglava – Varaždin. Prijevozna karta glasit će na relaciji Ludbreg – Novi Marof, a vrijedit će jednako i na relaciji Lepoglava – Varaždin, u svim vlakovima koji prometuju taj dan na navedenim dionicama. Prijevozne karte sudionici biciklijade moći će podići na blagajnama u Ludbregu, Novom Marofu, Ivancu, Lepoglavi i Varaždinu u pretprodaji od petka i na dan putovanja, a kod konduktera u vlaku samo na dan putovanja.
Bicikle će trebati smjestiti u garnituru vlaka u dogovoru s osobljem vlaka na pogodno mjesto tako da ne smetaju za prolaz putnika.

 

Datum

26. travnja 2020.
Expired!

Vrijeme

10:00 am - 5:00 pm

Cijena

besplatno

Lokacija

Varaždinska županija
postojeće i buduće biciklističke rute bez starta i cilja

Organizator

Varaždinska županija, More adventure
Website
http://www.turizam-vzz.hr www.more-adventure.com