3. Vinkovačka rekreativna biciklijada “Tour natur”

Biciklijada će se održati 14. svibnja 2022. godine s početkom u 11 sati sa startne pozicije na Pješačkoj zoni grada Vinkovaca. Na samome startu svi prijavljeni sudionici dobit će majicu (koju je potrebno nositi prilikom bicikliranja) te kupon koji dobro spremite i sačuvajte budući da vas očekuje bogat fond nagrada na cilju. Prijaviti se možete ovdje.
Dužina rute iznosi 19km koja uključuje polazak iz pješačke zone u Vinkovcima te se ruta nastavlja sve do Nuštra, Cerića (gdje vas očekuje kratka pauza za odmaranje i hidriranje) i povratak u Vinkovce sve do Pikovog stana, a sve detalje vezane uz program možete pronaći na Facebook ili Instagram stranici Turističke zajednice grada Vinkovaca i web stranici: http://www.tz-vinkovci.hr/hr/. Na samome cilju biciklijade (Pikov stan) očekuje vas okrjepa uz besplatnu podjelu hrane i pića za sve sudionike te izvlačenje sretnih dobitnika.
Požurite sa svojim prijavama koje su otvorene do 12. svibnja 2022. godine budući da smo pripremili majice za prvih 500 prijavljenih, a sudionici koji završe rekreativnu biciklijadu na poklon će uz majicu dobiti i bidon.

Datum

14. svibnja 2022.
Expired!

Vrijeme

11:00 am - 6:00 pm

Lokacija

Vinkovci

Organizator

TZ grada Vinkovca
Website
http://www.tz-vinkovci.hr/